miercuri, 21 iulie 2010

Oksana Grigorieva: "Mel Gibson mi-a pus pistolul la tampla"

mel gibson, oksana grigorieva Acuzatia de violenta domestica lansata de fosta iubita a lui Mel Gibson, Oksana Grigorieva, este aproape de a se transforma in tentativa de omor, daca ultimele declaratii ale femeii se vor dovedi adevarate.

Gibson ar fi amenintat-o cu arma pe Grigorieva pe 6 ianuarie in timpul unui scandal, scrie RadarOnline.com, site-ul care a adus conflictul dintre cei doi in prim plan. De asemenea, actorul ar fi incercat s-o sugrume pe Oksana, dupa care a lovit-o de doua ori in cap, in timp ce aceasta o tinea in brate pe Lucia, fetita lor de 8 luni.

Gibson s-ar fi infuriat pentru faptul ca Grigorieva s-a dus la meciul de basket al fiului ei mai mare, dintr-o relatie anterioara, si a lasat-o pe Lucia cu dadaca. Intoarsa acasa, Oksana a fost intampinata violent de actor, care a incercat s-o sufoce, tinandu-i mana peste gura. Apoi a amenintat-o cu un pistol si cu faptul ca o va ucide pe ea si pe copii si apoi se va sinucide.

“Oksana a povestit autoritatilor cat a fost de ingrozita si cum se gandea ca va muri”, a spus o sursa pentru RadarOnline.

Fiul cel mare al Oksanei a fost martor la intregul scandal. In cele din urma, Grigorieva a fugit din casa cu cei doi copii, in pijama si picioarele goale. Femeia sustine ca a refuzat o intelegere de 15 milioane de dolari in luna mai pentru a nu face publice inregistrarile cu iesirile extrem de violente ale lui Mel Gibson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu