miercuri, 21 iulie 2010

Adelina Pestritu isi doreste mai mult ca orice sa ii arate fostului sot, Liviu Varciu, ca ea este mai buna decat el din toate punctele de vedere. Pentru asta, bruneta se pregateste sa isi faca debutul in industria cinematografica.

Adelina este in momentul de fata o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are un nou iubit care o face fericita, iar pe plan profesional nu se poate plange avand in vedere solicitarile pentru prezentarile de moda.

Si pentru ca de maine nu o sa mai fie sexy asistenta lui Mihai Morar, brunetei i s-a oferit un nou job ce o va tine in continuare pe micile ecrane.

Saptamana trecuta, Adelina s-a prezentat la un casting pentru noua telenovela a trustului Intact, care se va difuza incepand din toamna. Surse apropiate manechinului sustin ca Adelina s-a prezentat la casting pentru rolul de puscariasa.

"Eu zic ca m-am descurcat bine. Inca se mai tin castinguri, astept raspunsul. Nu pot sa ofer prea multe detalii", adeclarat vedeta TV.

Adelina Pestritu a fost supusa mai multor probe, urmand ca in scurt timp sa primeasca un raspuns oficial.

Printre persoanele care s-au prezentat la castig s-a numarat si actrita Cristina Cioran, care are deja ceva experienta in aceasta arta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu