miercuri, 21 iulie 2010

"O vedeta este acea persoana care munceste din greu toata viata pentru a ajunge celebra, dupa care poarta ochelari de soare pentru a nu fi recunoscuta." Aceasta este definitia pe care o ofera Fred Allen (1894-1956) cuvanului "vedeta", definitie ce caracterizeaza perfect si starurile din zilele noastre.

Sunt diferite motive pentru care o celebritate isi doreste sa ramana in anonimat cand se afla in public. Un motiv ar fi paparazzi, care iti sufla in ceafa chiar si atunci cand te duci sa iti faci cumparaturile la supermrket. Cu toate acestea exista cazuri mult mai serioase, unde de cele mai multe ori, nici macar ochelarii de soare nu te mai pot salva. Este vorba de fanii obsedati.

Cu o astfel de problema se confrunta si Sandra Bullock. Actria, care a divortat recent de sotul sau infidel, a fost urmarita de un psihopat pe nume Thomas Weldon. Barbatul cu grave tulburari mintale reprezinta o amenintare pentru Sandra inca din 2003 cand a fost arestat si internat intr-un centru de specialitate pentru acelasi motiv.

In urma cu cava zile, avocatul actritei, Ed McPherson, a inaintat o cerere pentru ca un ordin de restrictie sa fie emis impotriva lui Weldon, astfel incat clienta pe care o reprezinta sa nu se mai simta amenintata. Se pare ca barbatul ar fi declarat unor apropiati ca a urmarit-o pe Sandra Bullock toata saptamana trecuta.

Sandra Bullock

Sandra Bullock a fost urmarita de Thomas Weldon si in anul 2003

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu