miercuri, 21 iulie 2010

Daca intrebi pe cineva care cantareata a fugit de acasa impreuna cu iubitul, primul raspuns care iti vine minte este "Andreea Antonescu".

Dar iata ca nu doar fosta membra a trupei Andre a avut de suferit din cauza parintilor mult prea stricti din cauza vietii de vedeta de care se bucura fiica lor.

Delia Matache a recunocut ca la varsta de 18 ani, cand cunostea gusutul succesului cu trupa N&D, a suferit foarte mult pentru ca parintii ei nu o lasau sa se distreze, iar la ora 8-9 seara trebuia sa fie in casa.

"Eram vedeta, toata lumea ma stia, plecam in concerte, dar ai mei ma tineau din scurt si nu ma lasau sa ma distrez deloc. Seara, pe la opt-noua trebuia sa intru in casa", isi aminteste Delia amuzata.

Tot atunci, cantareata s-a indragostit nebuneste de un baiat si, avand in vedere situatia de acasa, s-a decis sa isi faca bagajele si sa fuga impreuna in lume.

Mama Deliei a reactionat foarte bine la decizia fiicei sale, oferindu-se chiar sa o ajute sa impacheteze bagajele, lucru ce i-a cam taiat blondei din elan.

Dincolo de fitele de pustoiaca rebela, cantareata Gina Matache, mama Deliei, a marturisit ca multi ani, cand parintii au fost someri, aceasta si-a intretinut financiar familia.

"A fost o perioada cand ne-a tinut si pe noi pe banii ei. Noi ne pierdusem serviciul si Delia aducea bani in casa", a povestit Gina Matache.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu