miercuri, 21 iulie 2010

Mădălina Manole s-a sinucis înghiţind pesticid! Mădălina Manole a murit! Patru trofee pentru divINNA la Romanian Music Awards 2010 Videoclip nou: And

Madalina Manole

Mădălina Manole nu mai este. Aceasta a fost/este ştirea care a dominat toate canalele presei, fie ea scrisă, online sau tv.

Cântăreaţa s-a sinucis chiar de ziua ei când prietenii ei se pregăteau s-o sărbătorească. A plecat la 43 de ani, lăsând în urmă un soţ care o iubea şi un băiat de un an şi o lună, dar şi un album pe care urma să-l lanseze.

Cu o seară în urmă, Mădălina Manole fusese în studio unde lucra la noul ei album. Cu o zi înainte, apăruse chiar şi un interviu cu artista, în care spunea că este “o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită”.

“Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”.

A vorbit şi despre noul album, pe care nu a mai apucat să-l lanseze şi pe care l-a tot amânat pentru că avea de împlinit câteva vise: “o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături”.

Apoi, miercuri dimineaţa a venit ştirea-şoc: Mădălina Manole a murit. S-a sinucis!

Cântăreaţa a lăsat şi un mesaj de adio:

“Nu mai sunt plăcută, nu mai arăt bine. Ştiu că mă iubeşte multă lume şi îmi pare rău… Nu mă mai simt frumoasă. Vă iubesc pe toţi, pe Mircea, pe Petru, pe mama şi pe tata.”

Acum, familia ei suferă şi nu înţelege ce s-a întâmplat. Cum de s-a putut întâmpla acest lucru?

Anchetatorii spun că Mădălina Manole a mai încercat să se sinucidă şi pe 17 iunie. Un apropiat al solistei vorbeşte despre prea mult paracetamol, luat din greşeală în timpul unei răceli.

Însă, ipoteza sinuciderii devine tot mai plauzibilă. Victima nu a prezentat urme de agresiune fizică, însă anchetatorii au găsit un flacon cu o substanţă extrem de toxică. Este vorba de un pesticid, din care chiar şi o singură înghiţitură este letală.

Cadavrul vedetei va fi autopsiat pentru a clarifica lucrurile.

Însă va rămâne mereu întrebarea: DE CE?…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu