joi, 9 decembrie 2010

Silvana: «Nu m-aş combina niciodată cu un român»

A devenit zeiţă în Germania, iar fanii din ţara natală tânjeau să-i vadă formele pe viu, nu doar în poze.

Iată că duminica aceasta, bărbaţii adunaţi în clubul Princess au avut ocazia să-şi clătească ochii, căci Silvana Brăgaru a defilat pe podium, în cadrul evenimentului „Keratine Time”.

Bruneta a dezamăgit însă, căci a venit îmbrăcată ca la Bac, cu o bluză închisă până-n gât, ferindu-şi „podoabele” de privirile lacome.

Şi la interviuri, olteanca s-a dat lovită, fiind cuprinsă brusc de emoţii şi de timiditate. A reuşit însă să gafeze suficient de mult încât să-şi mai piardă din admiratori.

„Nu m-aş cupla niciodată cu un bărbat din România şi nici nu aş reveni în ţară. Mă simt foarte bine în Germania, mi-am făcut un rost acolo. Am un iubit neamţ, e afacerist” , a spus ea.

Citeşte şi:

Silvana Brăgaru: «I-am cucerit pe nemţi cu sânii mei»

Românca Silvana va defila în Princess

Bruneta şi-a arătat funduleţul pe podium

Silvana Brăgaru (25 de ani) şi-a acoperit sânii în prezentare, dar şi-a lăsat la vedere posteriorul şi picioarele. O piruetă mai buclucaşă a fost suficientă pentru ca fotografii să surprindă o poză sexy, cu vedere la funduleţ.

Silvana a pus pe ea câteva kilograme bune, faţă de pictorialul din Playboy-ul nemţesc, de la începutul anului, însă asta nu e de mirare, având în vedere că adoră şaorma.

Vezi aici mai multe fotografii!


Şi-a luat shaorma la 5 dimineaţa


Impresarul Silvanei a cumpărat şaorme de lângă Apaca


Silvana a ajuns la Hotelul Rin la ora 05.30, gata pentru o masă copioasă în cameră


A pozat şi în Playboy România

Silvana a venit în ţară joi, iar vineri a pozat pentru numărul dublu ianuarie-februarie 2011 al revistei Playboy România.

Bruneta s-a dezbrăcat într-o berărie din Bucureşti, iar onorariul n-a depăşit 1.000 de euro. Până să devină cunoscută în Germania, olteanca din Târgu Jiu lucra drept chelneriţă în Nürnberg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu