joi, 9 decembrie 2010

Botezatu a aruncat cadoul de la Bianca!

Designerul abia dacă a aruncat în treacăt o privire pe revista Playboy unde trona trupul Biancăi şi a pasat-o imediat.

Citeşte şi:

Bote i-a pus mâna pe fund Biancăi la ziua lui! FOTO VIDEO

Cătălin Botezatu, zi de naştere cu peste 1000 de invitaţi! VIDEO

Cătălin Botezatu a primit un inel în dar de la Valeria Marini!

Peste 1.000 de invitaţi, juma’ de camion de şampanie fină, dansatoare în sânii goi şi cadouri de mii de euro! Ca niciodată, Botezatu a reuşit să adune, vineri noapte, în Bamboo, la sărbătorirea celor 44 de ani, toată lumea mondenă a Capitalei, dar şi cunoscuţi oameni de modă din afară.

Toţi s-au întrebat însă ce femeie îi va sta alături designerului, mai ales că Violeta Babliuc anunţase că nu va veni, fiind prinsă cu nişte filmări în acea aseară.

Bote nu s-a abţinut să-i pună mâna pe fundfostei iubite

Surpriză, însă! După ce Bianca îi declara iubire eternă lui Cristea în urmă cu două săptămâni, în revista Story, iată că blonda se joacă cu focul şi nu s-a putut abţine să nu vină la ziua lui Bote. Ea şi-a făcut apariţia mai târziu şi decât Cenuşăreasa, după ora 3 noaptea în Bamboo. Şi nu oricum, ci cu ultimul număr din revista Playboy drept cadou.

Din păcate, darul nu a fost nici pe departe prea inspirat, pentru că pe designer l-a lăsat pur şi simplu rece. „M-am uitat puţin pe revistă şi gata. I-am dat-o unei prietene a Valeriei Marini, ce sa fac cu ea?”, ne-a declarat creatorul de modă.

Bote nu a fost prea mişcat nici măcar de gestul Biancăi de a veni la ziua lui, chiar dacă aceasta şi-a periclitat astfel relaţia cu Cristea, ştiut fiind faptul că fotbalistul este destul de gelos.

„Cine nu riscă nu câştigă, nu? Nu ştiu dacă Bianca va câştiga sau nu ceva. Dar au fost aproape 2.000 de oameni acolo, aşa că nu putea tocmai ea să rateze ocazia să apară la un aşa eveniment!”, a adăugat Botezatu.

Va scrie despre femeile lui


Designerul şi-a lansat ieri cartea “Pedeapsa”la Braşov şi intenţionează să mai scoată un tiraj. În cel de-al doilea volum, Botezatu va povesti toate experienţele sexuale cu femeile din viaţa lui, printre care s-au numărat Tania Budi şi Bianca.

„Voi da şi nume în afara celor pe care le ştiţi deja. Pe cele măritate le voi proteja, voi da pseudonime”, ne-a declarat acesta.

A desfăcut o sticlă de şampanie de 10 kg

Ce cadouri a primit

Invitaţii aleşi pe sprânceană s-au înghesuit care mai de care să-i aducă daruri din cele mai scumpe designerului.

* un telefon ultima fiţă, marca Mobiado, suflat cu aur şi încrustat cu pietre preţioase, în valoare de 8.000 de euro (primit de la Camelia Şucu)

* un inel de logodnă de la Valeria Marini

* un inel de la 1900, cu briliante şi safire, în valoare de 50.000 de euro

* fulare, cămăşi şi butoni Vuitton

* un tablou cu mâini încrustate de la Oana Roman şi Mirela Vescan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu