joi, 9 decembrie 2010

Mihaela Tatu: «Îmi creştea burta şi nu ştiam motivul»

„M-au sunat colegi şi prieteni din străinătate să mă întrebe dacă sunt sănătoasă şi dacă am nevoie de ajutor. Pentru unii, eram deja moartă şi îngropată. Adevărul e că am peste 45 de ani şi că mi-au apărut nişte dereglări hormonale. Nu am vrut să vorbesc despre problema mea, pentru că ştiam că se va face din ţânţar armăsar”, şi-a început povestea Mihaela Tatu.

În ciuda zvonurilor, vedeta nu are cancer, ci un fibrom, care este o tumoare, dar nu de natură malignă.

Vezi şi:

Mihaela Tatu nu are cancer, are fibrom uterin!

Mihaela Tatu se face ţărăncuţă

Mihaela Tatu este bolnavă: «Mă tem să nu ajung la cuţit!»

Mihaela Tatu, respinsă la balet din cauza sânilor mari

„Situaţia este îndeajuns de serioasă, din cauza dimensiunilor impresionante pe care le are fibromul, încât să trebuiască să-mi schimb priorităţile. Acum mă concentrez pe sănătate, pe liniştea interioară, pe plimbări, călătorii, concediu. M-am temut foarte tare că ar putea fi cancer. M-am speriat iniţial foarte mult, pentru că îmi creştea pur şi simplu burta şi nu ştiam motivul. Nu puteam să mă aplec, nu puteam să respir bine şi atunci m-am dus la doctor”, a povestit vedeta.

Operaţia era singura soluţie în viziunea medicilor, lucru care a speriat-o tare pe Mihaela.

„Mi-a fost recomandată histerectomia, că tot n-o să mai fac copii la vârsta mea. Dar nu vreau să-mi fie extirpat uterul, pentru că funcţionează normal, doar că momentan găzduieşte un fibrom. Dacă până la anul, în martie, nu au loc nişte modificări semnificative, datorită tratamentului pe care-l urmez, atunci n-o să am încotro şi o să fiu nevoită să iau în calcul propunerea lor”.

În ce constă tratamentul pe care-l urmează? „Mi-e destul de greu să respect regimul, deoarece îmi ia mult timp să gătesc şi să menţin programul zilnic. Consum ceaiuri şi mâncare specială la anumite ore. Au apărut şi primele rezultate: fibromul a scăzut 4 cm. Avea 10 cm şi a ajuns la şase. Dar şi structura mea a ajutat. M-am întors puţin spre mine. Ritmul trepidant în care trăiam nu mi-a făcut deloc bine. Dumnezeu ne dă câte un bobârnac, ca să pricepem că trebuie schimbat ceva. Acum nu mai merg prin cluburi, cum obişnuiam, ci dorm nopţile. M-am apucat de citit, de meditaţie, de yoga, fac şedinţe de antrenament spiritual, particip la cursuri de autocunoaştere, nu prea mă mai uit la televizor şi am început să iubesc cu adevărat. E minunat!”, a conchis Tatu.

Citiţi pe larg interviul cu Mihaela Tatu în noul număr al revistei „Ok! România”, care a apărut vineri pe piaţă şi costă 4,5 lei

Ei au învins cancerul

Mircea Sandu a reuşit, anul acesta, să învingă cancerul. Totul a pornit de la o tumoare la rect, iar de acolo s-a ales cu metastază pe lobul mic al ficatului. Preşedintele FRF a fost operat de două ori la o clinică oncologică din Nisa şi a urmat tratamente de chimioterapie.

Monica Tatoiu e singura care nu a luat nici măcar o pastilă, anunţând că singurul tratament pe care l-a urmat a fost unul naturist, pe bază de produse apicole. Reţeta pe care a dezvăluit-o a creat numeroase controverse între medici, însă femeia de afaceri e convinsă că datorită ei a scăpat de cumplita boală.

Miliardarul Ţânţăreanu a învins cancerul la colon după 11 luni de luptă şi tratamente efectuate atât în România, cât şi în Franţa. La ultimul control pe care l-a făcut în vară, medicii francezi i-au dat vestea cea bună. „A fost greu, dar până la urmă am învins. Acum mă simt în formă”, a spus Ţânţăreanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu